Succesvol coachen door BAM Coaching Amsterdam

Mijn uitgangspunt is succesvol coachen op zingeving en resultaat. Hiervoor gebruik ik het vermogen tot waarnemen en verplaatsen. Ik zet mezelf in als instrument. Het gevoel dat ik van je krijg, reflecteer ik als een spiegel. Door mijn spirituele insteek kom ik onwaarschijnlijk snel tot de kern. Soms knalt de emotie er binnen een minuut uit, zonder diegene te kennen.

“Onorthodox is die kunst van coachen
die maakt dat je weer in beweging komt”

Belemmeringen en lichaamssignalen

In de praktijk zal ik met je op zoek gaan naar belemmerende overtuigingen die leiden tot gedachten, gevoelens en waarnemingen die je functioneren in de weg staan. Maar ook let ik op je lichaamssignalen die vaak een ingang zijn naar verandering. Door mijn ervaring met meditatie en bewustzijnswerk kan ik je helpen de ‘weg naar binnen’ te vinden.

Onorthodoxe interventies

Onorthodox is die kunst van coachen die maakt dat je weer in beweging komt. Deze manier van coachen wordt gekenmerkt door professionele nabijheid, scherpzinnig waarnemingsvermogen, heldere diagnose en interventies zowel op mentaal als gevoelsmatig niveau.
Essentieel is dat een interventie je zodanig raakt of beïnvloedt, dat je bereid bent om uit je comfortzone te breken. Daarvoor zet ik mijn denkende, voelende en zintuiglijke waarneming in en breng veranderingen teweeg op deze drie niveaus.

Onorthodox en lef

Welk patroon wordt doorbroken, wanneer en hoe, is de methodische vraag. Het doorbreekt niet alleen bestaande referenties van jou als persoon. Het vraagt lef om buiten de eigen gebaande paden te gaan. Onorthodox coachen wordt daarom vaak ervaren als ontregelend.

CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT