Weerbaarheidtraining

Leer je fysiek en mentaal sterker te voelen op basis van traditionele krijgskunsten. Weet hoe je kunt reageren als iemand je benadert met een intentie die voor jou bedreigend voelt.

  • Je zelfvertrouwen neemt toe
  • Je komt op voor jezelf
  • Je beheerst effectieve technieken
  • Je creëert rust
  • Je uitstraling is krachtig

Wanneer?

Weerbaarheidstraining is een vorm van coaching voor iedereen met klant-contact dat fysiek kan worden. Je leert op een prettige en toegankelijke wijze te reageren op situaties waarin bijvoorbeeld iemand je hand of arm vastpakt. En je wordt voorbereid op situaties waarin iemand je fysiek benadert met een intentie die voor jou bedreigend voelt.

BAM Coaching

Tijdens trainingen oefen je simpele, maar zeer effectieve technieken om een ongewenste situatie of aanval af te weren, of los te breken als iemand jou vastpakt. Hierin ligt de brug naar de krijgskunst, waardoor je een rust en balans creëert, die juist sterker naar voren treedt op momenten dat je in een onprettige situatie verkeert. Een ander voelt dit instinctief aan. Je hoeft niet groot of sterk te zijn; je kunt al een enorm zelfvertrouwen uitstralen door alleen maar stil te staan. Zo zullen mensen het niet in hun hoofd halen om jou van dichtbij te benaderen of zelfs aan te vallen.

Resultaat

Ervaring leert dat als je hiermee oefent, je zelfvertrouwen enorm groeit en daarmee je uitstraling direct verandert. Alleen al deze uitstraling zorgt ervoor dat de kans dat je in een dergelijke situatie terecht komt minder groot is. Je verandert van binnen, en dat straal je uit naar buiten. Hierdoor ben je voorbereid om uit bedreigende situaties van elk formaat te komen.

“Verhoog de kwaliteit van je leven
met een zelfverzekerde uitstraling.”
CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT