Testimonial

I met Ben after a severe burn-out from work. An urgent pause was called for because of my anxiety and stress in the heavy daily job. I initiated the first talk with Ben. He was a good listener and guidance that turned such challenge into a chance – a chance for a change. With his support, I looked back through the story and jumped out of the situation. Quickly I was able to start working. Further than that, together with Ben, I found the weakness that buried deeply inside. I started to look at my work and life in different views, the broken balance started to move back. If you are sad or nervous as I used to be, Ben is always here to help!

Lily Li, Logistics Supervisor

Testimonial

Ik worstelde al langer met mezelf, ondanks verschillende methoden geprobeerd te hebben, stond ik niet voldoende in mijn kracht om mijn houding of aanpak te veranderen. Op korte duur was er wel vooruitgang, snel daarna kwam ik weer in ontevredenheid.
Bij mijn eerste coaching sessie voelde het al open en betrouwbaar. Ben ondersteunt/helpt je in te zien hoe je beste zelf eruit ziet. Dit doet Ben door tijdens de sessies basale vragen te stellen. Op de juiste momenten stelt hij hoe/wat vragen en maakt je waar nodig bewust van het feit wat er kan gebeuren als je het anders doet. Hij spoort aan om van angsten en blokkades,  om te zetten in krachten. Ben confronteert je met zijn aanpak om patronen te doorzien en te veranderen.  De tools die Ben je hierbij meegeeft zorgen ervoor anders te denken/interpreteren. Bens aanpak is heel open en op maat, zijn benadering heeft ervoor gezorgd om zaken een plaats te geven in mijn leven.
Ben is de persoon die voor blijvende verandering kan zorgen. Ik voel me een rijker mens, dankjewel Ben!

Nuran Adibelli, Docent

Testimonial

In de periode dat ik nog ontzettend hard bezig was om uit het dal van één van mijn diepste depressies te klauteren, heb ik Ben ontmoet. De coaching-sessies met Ben zijn voor mij echt als een cadeau uit de hemel en sluiten ontzettend aan bij hetgeen dat ik al die tijd al nodig had.

In deze vreselijk kwetsbare periode van mijn leven, weet Ben met veel compassie, doortastend te zijn en komt al gauw tot de kern. De problemen die soms zo groot lijken, maakt Ben behapbaar en ze lijken ineens overzichtelijk. Dit maakt dat ik al snel geconfronteerd word met hetgeen dat mij belemmert, alsook met het inzicht hoe ik deze belemmeringen (bewust of onbewust) zelf in stand houd dan wel kan doorbreken. Hoewel confronterend, is het precies wat er nodig is om patronen te doorbreken die mij tegenhouden mijn ware geluk achterna te gaan. Hierbij ervaar ik tegelijkertijd Ben zijn sterke empathische en liefdevolle kwaliteiten, waarbij hij samen met mij kijkt naar de oorsprong van de moeilijkheden die ik in mijn leven ervaar en van het gedrag dat mij belemmert om volledig in mijn kracht te gaan staan. De verkregen inzichten en de coaching van Ben, maken dat ik mijzelf steeds meer en meer bekrachtigd en zelfverzekerd voel om de touwtjes van mijn leven weer in eigen handen te nemen.

Gelukkig stopt het hier niet en weet Ben wat het betekent om daadwerkelijk door te pakken. Ik ken het maar al te goed hoe een mens kan blijven hangen in een cirkel van zelfreflectie en zelfonderzoek met betrekking tot de herkomst van de ervaren problematiek en het niet-helpende gedrag, zonder dat er daadwerkelijk doorbraken worden behaald. Want hoe verander je nou datgene waar je steeds weer tegenaan loopt?

Met zijn recht-door-zee en no-nonsense aanpak, weet Ben mij met beide voetjes op de aarde te houden en ook echt tot actie te laten komen. Precies wat er nodig is om het traject dat ik bij hem doorloop ook daadwerkelijk effectief te laten zijn en een verandering te bewerkstelligen in hoe ik het leven tegemoet treed.

Zijn wijsheden en mooie, bemoedigende quotes die ik noteer, bieden houvast en werken als geheugensteuntjes om de voor mij juiste richting te kiezen. Zijn coaching is erop gericht om belemmeringen weg te nemen, en inmiddels voel ik mij steeds sterker en vrijer worden om te kunnen zijn wie ik ben, in mijn volledige kracht. En zoals Ben me terecht helpt herinneren, vier ik nu mijn successen in plaats van dat ik alleen maar kritisch ben naar mijzelf en enkel zie hoe ver ik nog te gaan heb. Mijn leven voelt niet alleen overzichtelijker en veiliger, maar ook een stuk lichter en draaglijker.

Dankjewel Ben, voor jouw bereidheid om de tijd en energie te investeren die er nodig is om tot doorbraken te komen, in elk van onze gesprekken. Dankjewel voor jouw niet-veroordelende houding, empathie en liefdevolle oprechtheid. Jouw geloof in mij, geeft mij het zelfvertrouwen dat ik nodig heb om stapjes te kunnen zetten die mij dichter bij mijzelf brengen en mij een gelukkiger mens maken. Jouw coaching heeft mij tot actie aangezet en zorgt ervoor dat ik mezelf kan reguleren in de allerdiepste dalen die ik meemaak ten gevolge van mijn depressie en suïcidaliteit. Je bent een topper en ik ben je dankbaar vanuit de grond van mijn hart.

Rowan Smeets, Psychologe

Testimonial

“Zeven jaar heb ik Ben als Sensei van de Bushido dojo mee mogen maken. Iedere les was ik al gefascineerd door de dynamiek tussen Ben en diverse groepen, van volwassenen en tieners tot jonge kinderen met gedragsproblemen. Ben heeft een enorme schat aan levenservaring en ongeëvenaarde sociale vaardigheden. Ik zou zelf nooit hulp gevraagd hebben van een Life Coach, maar in een periode waarin financiële, fysieke en relationele stress ongelukkigerwijs samen kwamen was het Ben die louter op basis van mijn bodylanguage, spontaan en oprecht kwam informeren of het wel goed met mij ging. Al na drie woorden nodigde hij mij uit voor een coaching sessie. Deze gesprekken heb ik ervaren als respectvol, soms confronterend maar zeer verhelderend. Uiteraard kan niemand de onderliggende problemen direct voor je oplossen maar Ben laat je relativeren en laat je zelf de stappen benoemen om uit de vicieuze cirkel van negativiteit te ontsnappen. Coaching of martial arts, Ben is echt de beste leraar die eenieder zich maar kan wensen.

Jeroen Schaay, Managing partner, Ockham Groep bv

Testimonial

Elke sessie met teams is een andere. Vanwege de teamleden en de organisatie waarvan ze deel uitmaken. Vanwege de situatie waarin ze verkeren en het doel van de sessie. En dan voeg je er karate aan toe. 

Stel je voor: een team van een klant staat voor een nieuwe opgave, een echte stretch. Wat past dan beter met een teamsessie te verweven dan een 2x daagse karatesessie van een uur? Geen betere metafoor om in te zitten, om stretch te ervaren, om de rek en ruimte van fysiek en mentaliteit op te zoeken dan in deze martial art. Mits, uiteraard, onder diep ervaren en zich continu ontwikkelende begeleiding. Die biedt Ben Schouten, ondersteund door José Andrade. Samen meer dan 80 jaren in martial arts, meer dan 5 dans elk. Met oog en gevoel voor de harde kanten van de kunst en de zachte benadering van de lerende mens.

Gijs Pothof, Leadership development facilitator, founder, The Future Firm

Testimonial

Ik liep een tijdje rond met de wens om weer eens een coaching-traject te volgen. Even de onrustige geest resetten. Ik had de behoefte om mijn kwaliteiten en wensen inzichtelijk te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Mijn doel/ mijn worsteling klonk zelfs mij toen een beetje vaag in de oren maar vanaf het eerste moment met Ben voelde ik me erg op mijn gemak om mijn verhaal te doen. En Ben wist mij steeds tot de kern van het verhaal terug te brengen, concrete voorbeelden te geven, de werkelijkheidstoest steeds te doen ;-). Soms vielen er tranen maar ik kan me vooral de mooie, verbindende momenten herinneren. De heldere inzichten. En de humor! Heerlijk! Ben kan zaken relativeren, in perspectief brengen en ze als kleine kadootjes aan je teruggeven. Hij heeft veel oog voor de mens, de strubbelingen, de twijfels…maar oordeelt niet. En de karateoefeningen zijn een verassende aanvulling op de geleerde lessen!

Dank Ben voor het luisterende oor, de geleerde lessen en de vriendschap.

Elvira Osmanovic, Gemeente Amsterdam

Testimonial

! have been promoted to Vice President of my company because of Ben’s coaching.  Ben and I met via the martial arts and quickly developed a strong bond based on similar interests and life experiences. While acting literally as his punching bag during a women’s self defense seminar, Ben picked up immediately at the struggles I was experiencing in my professional career and offered to help. I approached the initial session with quite a bit of skepticism, but was quickly able to see his skills in coaching, passion for people and determination to help me through a difficult period. Our organization was moving through a significant restructuring and I sit here today completely convinced that Ben’s coaching and guidance was a major contributor to my promotion and current standing in a more vibrant and successful company. Thank you again my friend and I look forward to watching your growth and positive influence on people of all walks of life. Oosu!!!

Aaron Nepper, VP Sales - Emerging Markets, ACIST Medical Systems Inc.

Testimonial

Vanaf de eerste ontmoeting met Ben in een vrijblijvend gesprek wist ik dat dit was wat ik nodig had. Ben heeft een opmerkelijke gave om zonder oordelen naar je te kijken en je uit te dagen het diepste in jezelf te onderzoeken. Wat zit je dwars en waarom? Wat belemmert je en waarom? Wat wil je? Een aantal confronterende sessies die me geholpen hebben om op een nieuwe manier naar mezelf en mensen om me heen te kijken. Ook hebben ze me geholpen om mezelf te ontwikkelen op gebieden waar ik al jaren stagneerde. Ben heeft me weer in contact gebracht met mezelf. Mezelf van nu, maar ook mezelf van 10, 20, 30 en 40 jaar geleden. Door mezelf nu beter te begrijpen is er veel meer lucht, rust en ruimte in mijn leven gekomen. Door te werken met door jezelf aangedragen praktijkvoorbeelden uit je eigen leven, weet Ben je te helpen precies daar waar jij het het hardst nodig hebt. De ongedwongen, rustige, niet-oordelende manier van vragen stellen en de atmosfeer van geborgenheid en veiligheid, dat je alles kunt delen, maken dit tot een hele bijzondere ervaring. Als je bereid bent hard te werken, diep in jezelf te kijken en eerlijk met/tegen jezelf te zijn, dan haal je hier het maximale uit. Dat is wat ik heb gedaan en ik ben er een voller mens van geworden. Dank je wel Ben.

Herman Fennema (49), Product Manager, Nikon Instruments

Testimonial

Ben kan in korte tijd tot de kern van het probleem komen. Door te confronteren met compassie helpt hij je met het vinden van oplossingen die soms verrassend eenvoudig blijken, zodat je denkt: “Waarom ben ik daar zelf niet op gekomen?” “Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken voor de sessies die ik met je heb gehad, de bijzondere momenten en inzichten die ik daardoor heb gekregen. Je hebt me een aantal goede handvaten meegegeven waar ik weer mee verder kan”

Mark van Doesburgh, Adviseur en medeoprichter, Triple Jump

Testimonial

Mijn gesprekken met Ben waren en zijn nog steeds momenten van confrontatie en overdenking. Maar ook zeker sessies van rust, balans en relativering. Ben is in staat om (echte) verbinding te maken met je en van daar uit met respect te confronteren. Niet om het confronteren, maar om je daadwerkelijk verder te brengen in wie je bent en wat je echt wil.

Zijn relatie met Martial Arts voedt je zeker in die ontwikkeling, maar hij heeft daarnaast een breder ervaringskader van waaruit hij naar je kijkt, je begrijpt en je energie geeft om volgende stappen te zetten. Ik ben door zijn interventies fors gegroeid en zie/voel op besproken onderwerpen geen weerstand/tegenstand meer. Dat is heel mooi en maakt me krachtig”.

Rob Heemskerk, Hoofd HRM, Shared Service Center UWV

Testimonial

Ben is (zakelijk) mijn buurman. Een toevallige ontmoeting leidt tot een kennismakingsmakingsgesprek. Mijn oorspronkelijke scepsis maakt plaats voor verbazing en respect. Want dat is, wat Ben opwekt. Het is ongelooflijk knap hoe Ben in staat is om schijnbaar nietige gespreksonderwerpen of losse opmerkingen op te pakken en tot een thema te maken waar ik lering uit kan trekken en wat tot zelfreflectie leidt. Het is zijn doel is om je in je “kracht te zetten”. En om je uit je “comfortzone” te laten komen.  De scherpte die hij hierbij aan de dag legt is bijzonder. De gesprekken die Ben met mij heeft gehad, hebben me handvatten gegeven om beter met mijn tekortkomingen om te gaan. En dan vooral om er mee óm te gaan in plaats van om ze weg te stoppen. Ik ben er een beter mens van geworden, hulde aan Ben!

Jos Nefkens, eigenaar InXpress NL, InXpress NL

Testimonial

De aanleiding en mijn doel om aan een coaching traject bij BAM te beginnen was om een ‘betere versie van mezelf’ te worden maar wat Ben als coach met me heeft gedaan blijkt veel verder te zijn gegaan dan dat. De ingrediënten bracht ik zelf mee maar wat deze “meester-kok” daar vervolgens mee doet bleek magistraal. De gerealiseerde verandering was hard werken, dat zeg ik er wel bij, en vaak zeer emotioneel doch elke seconde en de geïnvesteerde moeite méér dan waard. Ik ben daarom bijzonder dankbaar voor de begeleiding tijdens deze prachtige reis en transformatie want ik ben niet alleen een betere versie van mijzelf geworden maar zelfs een veel completer en gelukkiger mens!!!

Per Bolland, Solution Design & Implementation Specialist SDI Department - Sales Solutions

Testimonial

“Ben is a remarkable and impressive coach. He and his team have helped us with in an very effective way with our leadership journey’s/off sites. They helped us with intensive karate sessions woven into our leadership journey’s program. This created a powerful metaphor for team work, ability to learn new things, and raising standards. It had an impact not only during the leadership journey’s but also radiated beyond the events. It is a priviledge to work with Ben and his team. “

Marco van Kalleveen, Chief Operating Officer and Member of the Managing Board, LeasePlan Corporation

Testimonial

“Tijdens een team building week heb ik dagelijks zowel groeps- als individuele coaching gekregen van Ben. Door middel van karate oefeningen en spirituele awareness sessies ben ik gegroeid in mijn zelfbewustzijn. Dankzij Ben heb ik inzicht gekregen hoe ik door lichaam en geest beter in balans te brengen veel meer uit mezelf kan halen. Door spiritueel te denken en fysiek te concentreren heb ik een energie bij mezelf vrij gemaakt die ik zonder zijn hulp niet zou hebben ontdekt. Het was een mentale en fysieke uitdaging maar het resultaat was dat dubbel en dwars waard. Dank Ben!”

Testimonial

Ben heeft mij gecoached in de periode dat ik werkzaam was als teamleider in de zorg. Als aankomend teamleider van een afdeling voor thuiszorg loop je tegen veel zaken aan, waarbij je het zicht verliest op de prioriteiten en je eigen positie.

Ben heeft mij geholpen ordening hierin aan te brengen en vooral de onderwerpen te oormerken naar prioriteit. Hij heeft een haarscherp inzicht in gedragspatronen en een helder analyserend vermogen. Door samen met hem terug te kijken op gebeurtenissen heeft hij mij geleerd zaken in het juiste perspectief te zien. Dit heeft mij in mij sterker gemaakt in mijn rol als teamleider en als persoon.

Zijn oprechte warme aandacht en belangstelling maakt dat je je vrij voelt om te vertellen wat je na het hart ligt. Hij creëert ruimte en heeft een feilloze intuïtie om relevante zaken bloot te leggen. Het heeft voor mij bijgedragen aan een gevoel grip te hebben op zaken, toenemen van het zelfvertrouwen en een meer ontspannen werkhouding.

Annemieke Scholten, teamleider, ZGAO, Zorggroep Amsterdam Oost

Testimonial

Al lange tijd liep ik om de zoveel tijd vast in mijn werk. Ik werkte al meer dan 10 jaar bij dezelfde organisatie en doordat de organisatie altijd in beweging was, waren er altijd wel nieuwe uitdagingen. Toch had ik onrust, maar waardoor? Wat wilde ik nu? Ik kwam er zelf maar niet uit en besloot te starten met een coachingstraject bij Ben.

De gesprekken met Ben hebben mij veel inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik wil. Door situaties samen te bespreken en te evalueren, kwam ik erachter wat mijn valkuilen waren, maar ook wat mijn sterke punten zijn. De gesprekken waren vaak zo verhelderend! Als ik vast liep, wist Ben de juiste vragen te stellen en gaf mij zo stapje voor stapje meer inzicht in mezelf.

Ik kwam erachter dat ik zelf veel meer invloed heb op situaties dan ik altijd dacht. Door mijn gedrag te veranderen en buiten mijn comfortzone te durven treden, merkte ik veel vooruitgang. Dit werk enorm motiverend, nog steeds.

Ik weet nu, door Ben, wat ik wil en wat ik kan. Zolang ik bij mezelf blijf, en dus in mijn kracht sta, weet ik dat ik er wel kom!

Rianca van Hattum, Medisch secretaresse, Stichting Centrum ‘45

Testimonial

De eigenwijze ik moest gaan leren, dat mijn leiderschap stijl aan ontwikkeling toe was. Ben wist de weerstand en inefficiëncy bij mij weg te nemen door het stellen van vragen, opdrachten te geven en spirituele en martial arts technieken in te brengen die bij mij een blijvende indruk hebben achterlaten. Niet met veel mooie woorden blijven ontwijken, want daar is Ben veel te ad rem voor. Ik ben hem zeer dankbaar!

Ben heeft uit mij gekregen wat ik eigenlijk echt wilde gaan doen in mijn privé leven en carrière. Met als gevolg dat ik mijn toenmalige werkgever heb verlaten en nu werkzaam ben voor een start-up onderneming genaamd Bubble Post. Nu verzorg ik ecologische stadsdistributie in Nederland en Belgie.

Bedankt Ben! Je coaching heeft mij veranderd als persoon. Ik heb je directe aanpak zeer gewaardeerd. Het heeft me geholpen om anders te reageren op gebeurtenissen die op mijn pad komen.

Maurice Letiche, Commercieel Directeur, Leen Menken Foodservice Logistics B.V.

Testimonial

“Hoewel Ben Schouten in zijn coaching-praktijk gebruik maakt van het gedachtegoed van psychologen zoals Jung, onderscheidt hij zich doordat hij deze op een natuurlijke manier combineert met zijn grote kennis en ervaring op het spirituele vlak in het algemeen en de Martial Arts in het bijzonder. Ben is in staat om je een spiegel voor te houden en zorgt er voor dat je als talent (nog) meer inzicht verkrijgt in wie je bent en dichter bij jezelf komt.”

Testimonial

Waar een andere specialist tien sessies voor nodig had, wist Ben er in één sessie zijn vinger op te leggen. Chapeau!

Rutger Bolt, Marketing Manager en eigenaar , Maritime Marketing

Testimonial

“De vinger op de zere plek leggen en tot de kern komen, dat is wat Ben kenmerkt. En hij geeft niet op totdat je de pijnpunten leert herkennen en overwint. Wat dat betreft is hij een ware krijgsman.”

Testimonial

“Ben had maar één coaching sessie met mij nodig om mij inzicht te geven in mijn werk, maar ook moeilijke vragen uit mijn privéleven te beantwoorden.”

Jurmen (36), DHL

Testimonial

I met Ben some time ago, when I was starting a new company. We were standing in line at a coffee corner and he complimented me on the amount of energy he felt around me. We had a short introduction and I made an appointment for a coaching session. I was very busy back than and he gave me some tools to handle with workload and to prevent work related stress. I have come to know Ben as an intelligent, friendly coach whom I would surely recommend highly. Normally I am very sceptic towards coaching and management training, but his BAM approach is down to earth and to the point, which suits me fine.

Tom van de Vliet, business owner of CVGA, CVGA Vastgoedadvies

Testimonial

“As a leader of a transformational team at TNT I have enlisted the support of personal leadership experts to help me developing this team as a real force for change. Our partners suggested to bring in Ben during a critical off site week where we aimed to create a delta in personal and collective growth and break through some limiting beliefs and behaviors. At first I was a bit skeptical of the value early morning and late evening karate would bring but I could not have been more wrong. Ben is not just a martial arts expert, he has an amazing ability to get to the core of what holds a person back to fulfill their highest potential. I was privileged to see behavior shift day by day and grateful I could witness the fulfillment and joy when our team started to unleash it’s true power within not just during the karate sessions but as a result of one on one conversations with Ben.”
“The off site happened in May this year and as many leaders will acknowledge, the true measure of success is that personal change is sustained and unleashes the power to master own and company destiny. I am very proud and happy to say that this team has moved ultra fast and can now be described as a high performance team with unconditional trust in each other and a willingness to challenge own and each other’s performance each and every day. The experience also made me personally want to step up more and more and my accelerated personal growth was to a large extent ignited by meeting this wonderful sincere man who’s intent it is to help people help themselves.”

“If you are looking to fulfill your or your companies highest potential I would warmly recommend this initiative!”

Testimonial

“Ben werkt volgens het principe: je hebt alles al in je om je leven een succes te maken, ik ben er voor jou, zodat je al het moois wat je al in jezelf meedraagt kunt ontplooien. Deze zoektocht ben ik samen met hem aan gegaan. De aanpak is er een van no-nonsense; direct en to-the-point, maar altijd respectvol. Ben laat je in een spiegel kijken en wat je daarin ziet, kan confronterend zijn. Na een aantal coaching-sessies viel bij mij alles op zijn plek; er kwam overtuiging en kracht over me, er was weer ruimte om te ademen. Dit is een gevoel dat ik iedereen gun. Durf met begeleiding van Ben in de spiegel te kijken en meer uit je leven te halen!”

Wendy Hoppe, KLM

Testimonial

“Ben levert impact. Zijn combinatie van een rijke ervaring in de harde kant van ons bestaan, zijn intuittie en zijn toewijding aan de vechtkunst, biedt een ieder die op een kruispunt in het leven staat een helpende hand. Ben luistert en komt direct tot de essentie – hij confronteert, maar met compassie. Ik heb dit jaar een week intensief met Ben samengewerkt en dat was een heel bijzondere ervaring. Met veel respect konden we samen de client ten dienst zijn en in het proces heb ik ook veel van hem geleerd – niet alleen karate techniek, maar vooral veel over het leven zelf. Ik beveel Ben van harte aan voor een ieder die een belangrijke stap in het leven wil maken.”

Testimonial

“Ik kwam bij Ben terecht via een leadership & teambuilding traject op mijn werk. In dit traject kwam ik tot het inzicht dat ik meer van mezelf wilde weten om te begrijpen hoe ik mijn waarde in een team verder kan vergroten. De trainer van ons team heeft mij toen naar Ben doorverwezen. Ben heeft mij in een aantal sessies geholpen om mezelf beter te leren kennen. Niet door toetsen af te nemen en me in stereotype vakjes te plaatsen, maar door me via een combinatie van fysieke en mentale uitdaging tot de grenzen van mezelf te brengen. Op zulke momenten ben je wie je echt bent; je hebt niet de energie of de kracht om er een sluier overheen te leggen. Je leert wat je primaire reacties zijn, waar je krachten liggen, maar ook waar je valkuilen liggen. In discussies met Ben heb ik een beter begrip gekregen waar die reacties vandaan komen, en waarom ik ben zoals ik ben. Het heeft me niet een compleet nieuw beeld gegeven van mezelf, maar juist wel de scherpte in dat beeld die zo makkelijk vervaagt als je er alleen over praat. Ben, bedankt!”

Jochem, Partner, internationaal adviesbureau

Testimonial

Changing behavior, getting a new approach, reconsider choices… It is difficult to make someone believe to something he does not see. It is even more difficult to make someone change when he thinks it is not needed.  But Ben was right, since the beginning. I doubted, I refused to see the evidence, I was just lying to myself ! Why? Because it is so comfortable to close your eyes and ignore the fact that you are wrong. Until I realized how wrong I was. I really loved how Ben managed to kick my ass without any violence, gradually pushing me taking conscience about myself, about what I really wanted, what I was really needing: make new choices for myself, open myself to others, believe in the change for good. With honesty and no bullshit, Ben has made me change, becoming stronger, and also feeling more relaxed, and confident in myself. All of this happened to me, and I can only strongly recommend to anyone overstressed to step by Ben’s office, have a coffee, and feel the energy. Thank you so much Ben for what we have shared, I won`t forget that for sure.
Patrice Martin, Regional Master Data, Suntory Europe

Testimonial

Personal, straight forward and highly effective – This is how I would like describe BAM coaching. Ben is a very experienced business coach who knows how to get to the heart of the problem.

Through his years of experience as a coach but also as a martial arts trainer, Ben offers a unique coaching program. He has helped me on both a personal and a professional level and thanks to his guidance our business has grown!

Joost van der Laan, Founder, SEARCH IT Recruitment

Testimonial

Het was een fantastische keuze om bij Ben enkele sessies te volgen. Ben heeft mij op een pakkende manier handvatten gegeven om mijn leven nog meer te gaan invullen zoals ik vanuit mijn hart wil. Een echt BAM-moment voor mij was het inzicht dat ik door meer assertief naar anderen te zijn, daarmee meer in mijn kracht kom, en tegelijk duidelijkheid schep naar de ander. Dit en enkele andere inzichten, hebben ertoe geleid dat ik me beter in mijn vel voel. Een echte aanrader dus!!

A. Knottnerus, Psychologe Amstelveen

Testimonial

Hartelijk dank vooral voor het afgelopen decennium. Voor mij mijn pad voor wie ik was, en wie ik ben geworden. Je hebt daar als coach een essentiële rol in gespeeld en wil je daar hartelijk voor bedanken.

Sander Liem, docent Aardrijkskunde, Bernard Nieuwentijt College