Groepen, collega’s of teams kunnen terecht voor karatelessen waarin samenwerking en verbinding met jezelf centraal staan. Deze geven gezamenlijke inzichten die leiden tot betere prestaties en een hoger bedrijfsresultaat.

  • Beter samenwerken
  • Elkaar beter begrijpen
  • Verhoogt inzicht in jezelf
  • Geeft zingeving
  • Hoger bedrijfsresultaat

Wanneer?

Als een team niet optimaal samenwerkt of presteert, of mensen te individueel te werk gaan is het goed om ze te wijzen op hun eigen gedrag en dat van elkaar. In verschillende oefeningen komt bijvoorbeeld naar voren dat sommige mensen heel goed kunnen samenwerken, waar anderen met elkaar in discussie gaan of juist botsen. Wie springt eruit als een leider, wie is een volger? Wie steekt z’n mening niet onder stoelen of banken, en wie valt stil? Ontdek de oorzaken van dit gedrag en leer dit om te buigen naar optimale prestatie.

BAM Coaching

Tijdens de teambuilding trainingen wordt een ieder uit de fysieke en mentale comfortzone gehaald. Hierdoor komen eigenschappen naar voren die worden teruggekoppeld in een individueel gesprek. Er wordt je als het ware een spiegel voorgehouden van je eigen handelen. Gebeurtenissen in fysiek gedrag worden geconstateerd en teruggekoppeld naar gedrag op de werkvloer. Ook hierbij gaat het om het psychologische proces daarachter.

Resultaat

De verschillende types worden gesignaleerd en aangeduid binnen het team. De terugkoppeling geeft duidelijke inzichten, die een confrontatie met dagelijkse routines teweegbrengt. Bewustwording zorgt ervoor dat de routines waar nodig doorbroken kunnen worden om individuen beter te laten presteren, samenwerking te verbeteren en een hoger bedrijfsresultaat te realiseren.

“Verrijk je team met BAM Coaching
en bereik samen een beter resultaat.”
CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT