BAM Coaching - Individuele coaching

De parallellen met de krijgskunst tekenen de unieke benadering in BAM Coaching, die leidt tot direct en verbluffend resultaat.

Sinds 1996 run ik de vereniging Bushido Dojo waar ik lesgeef in Genwakai karate. Ik ben in bezit van het internationaal erkende Master instructeurs diploma Genwakai karate. Daarnaast heb ik ook andere krijgskunsten beoefend en graden behaald in Jiu Jitsu, Taekwondo, Thai Boxing en Krav Maga, en ben ik tevens instructeur Kapap.

vredemetjezelf

Genwakai en BAM

In Genwakai karate ligt de grootste parallel met BAM Coaching. Het is een perfecte vorm van zelfverdediging, die zorgt voor grote fysieke en mentale groei. Daarnaast staan respect en normen en waarden zeer hoog in het vaandel van de vereniging. Net zoals in de werksituatie is het motiveren en enthousiasmeren van leerlingen een belangrijk element in hun verdere ontwikkeling. Wat Genwakai zo bijzonder maakt, is dat vele gedoceerde elementen kunnen worden toegepast in het dagelijks leven.

Het hier en nu

De wijsheid achter de oosterse krijgskunsten bevat een boodschap van vreedzaamheid, evenwicht en innerlijke rust. Ook tijdens de coaching gaat het om het ontspannen van je lichaam en het richten van je aandacht in het hier en nu. Dit geeft kracht, maakt gezond en zorgt voor evenwicht. Het is dezelfde energie waardoor we verbonden zijn met het universum.

In gevecht met jezelf

Bewustwording in het hier en nu maakt dat je letterlijk en figuurlijk steviger in het leven staat. Hoe meer je ontspant, hoe krachtiger je bent. Tijdens de coaching leer je, net zoals in de krijgskunst, dat het eerste gevecht dat je levert niet met een tegenstander is, maar met jezelf. Verandering komt niet vanzelf. Het is essentieel om eerst uit je comfortzone te stappen, anders blijft alles gewoon hetzelfde.

CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT