Time for change, BAM Coaching, Individuele coaching
Ontdek waardoor jij niet optimaal functioneert en doorbreek deze patronen in je eigen gedrag. Treed buiten je comfortzone, kom in beweging, en verander in de persoon die je wilt zijn.
  • Je komt in beweging
  • Je krijgt energie
  • Je verbetert je functioneren
  • Je zelfvertrouwen groeit
  • Your moment of change

Wanneer?

Als je vastloopt uit zich dit vaak als eerste in je dagelijkse werk. Het kan ontstaan uit conflicten met collega’s of leidinggevenden, stagnatie in perfectionisme, te veel hooi op je vork nemen, het toekomstperspectief uit het oog verliezen, of je bijzonder ongelukkig voelen, maar simpelweg niet weten waarom en hoe je dit kunt veranderen.

Individuele BAM Coaching

Een individuele coaching start met het ontdekken waar je behoefte aan hebt op basis van de stagnatie. BAM coach Ben Schouten neemt karaktereigenschappen waar en koppelt deze terug, zonder oordeel. De confrontatie maakt dat je zelf bepaalt of je er iets mee wil doen.
De coach maakt gebruik van verschillende hulpmiddelen als een functionele analyse, ademhalingstechnieken of meditatie-oefeningen om tot bepaalde inzichten te komen.

Resultaat

Gedrag is altijd te herleiden en gaat ver terug, vaak tot de jeugd. Dit verander je niet zomaar, het zit diep geworteld in het zijn. Het BAM-moment is het inzicht in dit gedrag en de eerste stap om dit te willen veranderen. Hiervoor is beweging nodig: een pad ontstaat door erop te wandelen. Hierbij neemt BAM Coaching je aan de hand, waardoor je uiteindelijk zelf verder kunt.

”Verander je eigen gedrag en zet
de eerste stap naar de nieuwe jij!”
CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT