BAM Coaching - Individuele coaching
Treed tijdens een karateles uit je fysieke comfortzone en kom tot nieuwe inzichten over je gedrag. Breng hier met coaching verandering in aan, zodat je beter presteert en je zelfvertrouwen toeneemt.
  • Je creëert beweging
  • Je verlegt je grenzen
  • Je wordt mentaal sterker
  • Je krijgt inzicht in jezelf
  • Je verhoogt de kwaliteit van leven

Wanneer?

Individuele coaching met training is voor iedereen die beter wil presteren, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Het doel is om te leren welk gedrag je vertoont en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Voor jezelf en voor anderen, privé of op de werkvloer. Door met deze inzichten aan de slag te gaan, zul je veranderen en de kwaliteit van je leven verbeteren.

BAM Coaching met training

Tijdens karatetraining word je op een fysieke wijze uit je comfortzone gehaald. Gebeurtenissen in fysiek gedrag worden geconstateerd en aangehaald in de individuele coaching die daar op volgt. In het gesprek worden filosofie, psychologie en spiritualisme hieraan gekoppeld om in te gaan op de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling of aan een bedrijfsdoelstelling.

Resultaat

Net als in karate is winnen of verliezen niet belangrijk. Het gaat er om zo goed mogelijk te presteren. Je leert je eigen fysieke en mentale grenzen kennen en verleggen en ontdekt het succes van het gevecht tegen jezelf. ‘Wie anderen overwint is sterk, wie zichzelf overwint is machtig.’ (Lao Tse). Dit alles leidt tot betere prestaties en toenemend zelfvertrouwen op alle gebieden van het dagelijks leven.

“Verleg je fysieke en mentale grenzen
en overwin het gevecht tegen jezelf.”
CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT