BAM Coaching is het coaching bedrijf van Ben Schouten en biedt professionele begeleiding voor mensen of bedrijven die stagneren. Coaching bestaat uit individuele gesprekken en/of groepstrainingen.

Ben is gespecialiseerd in weerbaarheidstraining en assertiviteitstraining. Hiervoor legt hij parallellen met traditionele krijgskunsten als Karate, Kapap en Jiu Jitsu waarin hij ook een ervaren kracht is. Tijdens de gesprekken zet Ben zijn spirituele antenne wijd open om onwaarschijnlijk snel tot de kern te komen en het veranderingsproces bij de coachee in gang te zetten.

Ben Schouten van BAM Coaching
“Mensen zijn prachtig. Ik ben altijd nieuwsgierig
naar personen en stel belangstellende vragen.
Wat beweegt mensen om te doen wat ze doen?”

Persoonlijk

Vanuit een oprechte interesse in de mens verdiepte ik mij in de loop van mijn leven steeds meer in filosofie, psychologie en meditatie. Het ontluiken van mijn eigen spirituele antenne bracht mij daarnaast in aanraking met onverklaarbare, maar prachtige invloeden en energie. En met het besef dat we allemaal verbonden zijn met dezelfde bron die ons onderhoudt. Ik leerde steeds meer de werkelijkheid als uitgangspunt te accepteren, met het besef hier en nu (er is immers geen ander moment!) te leven, vanuit een duidelijke intentie.

Opleiding en ervaring

Na het Atheneum volgde ik verschillende HBO-opleidingen in Recherchewerk, Sociaal Juridische Dienstverlening en Facility Management. Tijdens mijn carrière heb ik diverse vaardigheden kunnen inzetten die ik tijdens deze opleidingen heb geleerd. Als senior rechercheur, Unit Chef van senior rechercheurs en vervolgens als Facility Manager bij de Gemeente Amsterdam, leerde ik mijn collega’s en medewerkers te stimuleren en motiveren in hun persoonlijke ontwikkeling. Recentelijk ben ik werkzaam als mentor in het diagnose centrum van de gemeente Amsterdam.

Meester in de krijgskunst

Daarnaast beoefen ik sinds mijn 15e jaar de Oosterse Krijgskunsten en geef ik met veel enthousiasme les in mijn eigen dojo. De ervaring in deze verschillende functies hebben mijn gevoel ontwikkeld om de psyche van de mens te doorgronden en anderen te helpen bij hun zelfbewustzijn. Ik kijk door verschillende brillen, en om dit nog doeltreffender in te kunnen zetten, was mijn studie tot erkend coach een logische vervolgstap. Uit mijn ervaring, sensitiviteit, balans, compassie, bewustheid en stabiliteit, en de noodzaak die ik zie om mensen te helpen, is BAM Coaching ontstaan.

CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT

Linkedin profiel Ben Schouten - BAM CoachingFacebook Ben Schouten BAM Coaching