BAM Coaching - Agressie training

Leer je grenzen aangeven, zodat niemand meer de kans krijgt deze te overschrijden. Met rust en balans sta jij voortaan sterker als mensen hun stem verheffen, schelden of zelfs dreigend overkomen.

  • Je leert effectief omgaan met agressie
  • Je straalt zelfvertrouwen uit
  • Je wordt bewust van je eigen gedrag
  • Je verbetert de kwaliteit van leven
  • Je krijgt grip op ongewenst gedrag

Wanneer?

Agressie trainingen is een niet-fysieke vorm van coaching voor iedereen met klant-contact. Als je te maken hebt met situaties waarin het voorkomt dat mensen hun stem verheffen, schelden of zelfs dreigend overkomen, kan het gebeuren dat jij je niet meer goed voelt en niet weet wat je moet doen. Tijdens assertiviteitstrainingen leer je hoe je hier mee omgaat, en hoe je je grenzen aan kunt geven in dit soort situaties.

BAM Coaching

De trainingen bestaan gedeeltelijk uit theorie, en uit rollenspellen met acteurs. Als eerste wordt uitgezocht waar het probleem ligt. In hoeverre word je bijvoorbeeld geïntimideerd door verbale communicatie? Of tot op welke hoogte voel jij je prettig als iemand dichtbij je komt? En hoe geef je aan als iemand over jouw grens gaat? Door bestaande situaties na te bootsen van de eigen werksituatie, wordt jouw gedrag direct getoetst. 

Voor deze trainingen werkt BAM Coaching samen met externe trainers en acteurs die gespecialiseerd zijn op dit vakgebied.

Resultaat

Psychologie komt hier om de hoek kijken, wat deze training soms confronterend maakt. Gelukkig leer je ook om andermans agressie om te buigen. Door kleine oefeningen bereik je hiermee een groot resultaat, dat je in je dagelijkse werk meteen toe kunt passen. Hoe je effectief om gaat met agressie levert niet alleen persoonlijk voordeel voor jou. Het duidt ook op een professionele houding tegenover de klant en jij fungeert als een visitekaartje van het bedrijf.

“Leer verbaal je grenzen aangeven
en red jezelf met overtuiging
uit elke ongewenste situatie.”
CONTACT

Nieuwsgierig geworden of direct starten?

Bel of mail ons. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
CONTACT