Testimonial

Testimonial 2017-10-03T13:37:57+00:00
Testimonial
“Hoewel Ben Schouten in zijn coaching-praktijk gebruik maakt van het gedachtegoed van psychologen zoals Jung, onderscheidt hij zich doordat hij deze op een natuurlijke manier combineert met zijn grote kennis en ervaring op het spirituele vlak in het algemeen en de Martial Arts in het bijzonder. Ben is in staat om je een spiegel voor te houden en zorgt er voor dat je als talent (nog) meer inzicht verkrijgt in wie je bent en dichter bij jezelf komt.”
Testimonial
“Ben had maar één coaching sessie met mij nodig om mij inzicht te geven in mijn werk, maar ook moeilijke vragen uit mijn privéleven te beantwoorden.”
Jurmen (36), DHL
Testimonial
“De vinger op de zere plek leggen en tot de kern komen, dat is wat Ben kenmerkt. En hij geeft niet op totdat je de pijnpunten leert herkennen en overwint. Wat dat betreft is hij een ware krijgsman.”
Testimonial
“Tijdens een team building week heb ik dagelijks zowel groeps- als individuele coaching gekregen van Ben. Door middel van karate oefeningen en spirituele awareness sessies ben ik gegroeid in mijn zelfbewustzijn. Dankzij Ben heb ik inzicht gekregen hoe ik door lichaam en geest beter in balans te brengen veel meer uit mezelf kan halen. Door spiritueel te denken en fysiek te concentreren heb ik een energie bij mezelf vrij gemaakt die ik zonder zijn hulp niet zou hebben ontdekt. Het was een mentale en fysieke uitdaging maar het resultaat was dat dubbel en dwars waard. Dank Ben!”

 

Testimonial
“As a leader of a transformational team at TNT I have enlisted the support of personal leadership experts to help me developing this team as a real force for change. Our partners suggested to bring in Ben during a critical off site week where we aimed to create a delta in personal and collective growth and break through some limiting beliefs and behaviors. At first I was a bit skeptical of the value early morning and late evening karate would bring but I could not have been more wrong. Ben is not just a martial arts expert, he has an amazing ability to get to the core of what holds a person back to fulfill their highest potential. I was privileged to see behavior shift day by day and grateful I could witness the fulfillment and joy when our team started to unleash it’s true power within not just during the karate sessions but as a result of one on one conversations with Ben.”
“The off site happened in May this year and as many leaders will acknowledge, the true measure of success is that personal change is sustained and unleashes the power to master own and company destiny. I am very proud and happy to say that this team has moved ultra fast and can now be described as a high performance team with unconditional trust in each other and a willingness to challenge own and each other’s performance each and every day. The experience also made me personally want to step up more and more and my accelerated personal growth was to a large extent ignited by meeting this wonderful sincere man who’s intent it is to help people help themselves.”

“If you are looking to fulfill your or your companies highest potential I would warmly recommend this initiative!”

Testimonial
“Ben werkt volgens het principe: je hebt alles al in je om je leven een succes te maken, ik ben er voor jou, zodat je al het moois wat je al in jezelf meedraagt kunt ontplooien. Deze zoektocht ben ik samen met hem aan gegaan. De aanpak is er een van no-nonsense; direct en to-the-point, maar altijd respectvol. Ben laat je in een spiegel kijken en wat je daarin ziet, kan confronterend zijn. Na een aantal coaching-sessies viel bij mij alles op zijn plek; er kwam overtuiging en kracht over me, er was weer ruimte om te ademen. Dit is een gevoel dat ik iedereen gun. Durf met begeleiding van Ben in de spiegel te kijken en meer uit je leven te halen!”
Wendy Hoppe, KLM
Testimonial
“Ben levert impact. Zijn combinatie van een rijke ervaring in de harde kant van ons bestaan, zijn intuittie en zijn toewijding aan de vechtkunst, biedt een ieder die op een kruispunt in het leven staat een helpende hand. Ben luistert en komt direct tot de essentie – hij confronteert, maar met compassie. Ik heb dit jaar een week intensief met Ben samengewerkt en dat was een heel bijzondere ervaring. Met veel respect konden we samen de client ten dienst zijn en in het proces heb ik ook veel van hem geleerd – niet alleen karate techniek, maar vooral veel over het leven zelf. Ik beveel Ben van harte aan voor een ieder die een belangrijke stap in het leven wil maken.”
Testimonial
“Ik kwam bij Ben terecht via een leadership & teambuilding traject op mijn werk. In dit traject kwam ik tot het inzicht dat ik meer van mezelf wilde weten om te begrijpen hoe ik mijn waarde in een team verder kan vergroten. De trainer van ons team heeft mij toen naar Ben doorverwezen. Ben heeft mij in een aantal sessies geholpen om mezelf beter te leren kennen. Niet door toetsen af te nemen en me in stereotype vakjes te plaatsen, maar door me via een combinatie van fysieke en mentale uitdaging tot de grenzen van mezelf te brengen. Op zulke momenten ben je wie je echt bent; je hebt niet de energie of de kracht om er een sluier overheen te leggen. Je leert wat je primaire reacties zijn, waar je krachten liggen, maar ook waar je valkuilen liggen. In discussies met Ben heb ik een beter begrip gekregen waar die reacties vandaan komen, en waarom ik ben zoals ik ben. Het heeft me niet een compleet nieuw beeld gegeven van mezelf, maar juist wel de scherpte in dat beeld die zo makkelijk vervaagt als je er alleen over praat. Ben, bedankt!”
Jochem, Partner, internationaal adviesbureau